Τρίτη, 28 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σκόπελος: Κακός χαμός σε έλεγχο για ανασφάλιστους εργαζόμενους σε beach bar – «Είστε κλέφτες κύριοι»

Σκόπελος: Κακός χαμός σε έλεγχο για ανασφάλιστους εργαζόμενους σε beach bar – «Είστε κλέφτες κύριοι»

Η Σκόπελος στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν σε γνωστό beach bar στον Πάνορμο. Ο έλεγχος πήρε επεισοδιακή τροπή και στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί…

Ο ιδιοκτήτης έγινε έξω φρενών με το που είδε τους ελεγκτές να μπαίνουν στο beach bar στον Πάνορμο και τη λύση κλήθηκαν να δώσουν αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στην επιχείρηση. Η Σκόπελος περιμένει να μάθει την εξέλιξη της υπόθεσης, που ήρθε να προστεθεί στη λίστα των επεισοδιακών ελέγχων σε καταστήματα και επιχειρήσεις. Στόχος του κλιμακίου του ΕΦΚΑ, ήταν να διαπιστωθεί αν στο beach bar είναι ασφαλισμένοι όλοι οι εργαζόμενοι.

Πιο αναλυτικά, χαμός έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (05-06-2022) σε beach bar στον Πάνορμο Σκοπέλου, όταν κλιμάκιο του ΕΦΚΑ από τη Λάρισα, πήγε να κάνει έλεγχο για ανασφάλιστους εργαζόμενους. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να υποβληθεί σε νόμιμο έλεγχο, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, ενώ ταυτόχρονα στην προσπάθειά του να μην συλληφθεί, έβριζε και απωθούσε τους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν και πήγαν στο σημείο.

Ο 71χρονος ιδιοκτήτης άρχισε να φωνάζει στους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ «είστε κλέφτες», να βρίζει και να φωτογραφίζει τους υπαλλήλους με το κινητό του τηλέφωνο. Τελικά, ενημερώθηκε η Αστυνομία που τον συνέλαβε και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, για την υπόθεση, το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου σχηματίζει δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απείθεια, εξύβριση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις