Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Και άλλη σύλληψη για ασέλγεια στο κορίτσι ΑμεΑ!

Φθιώτιδα: Και άλλη σύλληψη για ασέλγεια στο κορίτσι ΑμεΑ!
ΦΩΤΟ από το tvstar

Μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του 74χρόνου που κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος ενός 23χρονου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες, σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας, έρχεται σαν βόμβα η σύλληψη ακόμη ενός άνδρα, με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος της ίδιας κοπέλας!

Μάλιστα οι πράξεις του προσδιορίζονται και μετά την σύλληψη του πρώτου κατηγορουμένου!

Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 60 ετών, που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του κοριτσιού. Η σύλληψή του έγινε το πρωί, την ώρα που στο χωριό γινόταν η διανομή των συντάξεων.

Οι πληροφορίες του tvstar λένε πως το κορίτσι κατήγγειλε ότι και ο δεύτερος άνδρας ασελγούσε σε βάρος του, ενώ στοιχεία που εντοπίστηκαν στο σώμα της μετά από εξετάσεις που έγιναν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας οδηγούν στο συμπέρασμα πως έχει «πειράξει» το κορίτσι και μετά την σύλληψη του 74χρονου που βρίσκεται ήδη στην φυλακή.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το κουβάρι της υπόθεσης που οδήγησε στην δεύτερη σύλληψη, άρχισε να ξετυλίγεται μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση.

Πηγή: tvstar

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις