Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: Ελεύθερος ο θείος για την ασέλγεια στην 23χρονη

Λαμία: Ελεύθερος ο θείος για την ασέλγεια στην 23χρονη
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Η συγκεκριμένη απόφαση λέει πολλά και για την εξέλιξη της υπόθεσης στη δικαιοσύνη λέει ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, Δημήτρης Κρούπης.

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο οικείο ΑΤ και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα ο 63χρονος από την Ανατολική Φθιώτιδα που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 23χρονης ανιψιάς του με νοητική υστέρηση.

Με την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, ο συνήγορος  υπεράσπισης του 63χρονου, Δημήτρης Κρούπης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι τα στοιχεία στη δικογραφία είναι ελλιπή και δεν στοιχειοθετούν κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι η σύλληψη του 63χρονου διετάχθη με ένταλμα του Ανακριτή Λαμίας, ύστερα από τις καταθέσεις της 23χρονης κοπέλας και της 81χρονης γιαγιάς της.

Η κοπέλα υποστηρίζει στην κατάθεσή της ότι ο ηλικιωμένος της πρότεινε να πάνε σπίτι του μία μέρα που έλειπε η θεία της και εκεί προέβη σε άσεμνες χειρονομίες ενώ προχώρησαν και σε συνουσία. Αυτό συνέβη μία μόνο φορά σε αντίθεση με τον 74χρονο γείτονα που έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα με την 23χρονη την ανάγκαζε σχεδόν καθημερινά να έρχεται σε συνουσία μαζί του.

Πηγή: lamiareport

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις