Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο δύο οδηγοί στην Ξάνθη μετά από τροχαίο – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έγινε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Λάγος, λίγο μετά τα δημοτικά νεκροταφεία, με δύο άτομα να καταλήγουν στο Νοσοκομείο.

Ένα Ι.Χ. κινούμενο στο ρεύμα με κατεύθυνση την Ξάνθη, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο το οποίο εκείνη τη στιγμή έβγαινε από διπλανή επιχείρηση, που διαθέτει προς πώληση μάρμαρα.

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τόση μεγάλη δύναμη που στο πρώτο από αυτά, σχεδόν όλο το μπροστινό τμήμα καταστράφηκε,
ενώ έσπασε και ένα μεγάλο μέρος του παρμπρίζ.
Σοβαρές υλικές ζημιές έπαθε και το δεύτερο αυτκίνητο στην δεξιά πλευρά του οδηγού.

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης
ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.
Το πρώτο Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε στη μέση του οδοστρώματος μιας και δεν ήταν εφικτή η μετακίνησή του με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων στα δύο ρεύματα, ενώ το τρακαρισμένο όχημα μεταφέρθηκε προσωρινά στην άκρη του δρόμου.

Επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή συνέδραμαν το έργο της Αστυνομίας βοηθώντας τόσο για την άμεση απομάκρυνση των οχημάτων όσο και για τον καθαρισμό του οδοστρώματος
το οποίο γέμισε σπασμένα γυαλιά και πλαστικά από τα δύο αυτοκίνητα.

Στο οδόστρωμα χύθηκαν και υγρά από το πρώτο αυτοκίνητο και προς αποφυγή νέων ατυχημάτων αρχικά τοποθετήθηκε χώμα πάνω στον δρόμο μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική και να πλύνει το σημείο του ατυχήματος.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στο συγκεκριμένο σημείο, πριν από λίγο καιρό ένας ηλικιωμένος ποδηλάτης είχε χάσει τη ζωή του,
όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. ενώ κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα ατυχήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε