Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σύμη: Βούτηξε στη θάλασσα και βρήκε στο βυθό ένα αυτοκίνητο – Οι εικόνες που έκρυβε μέσα [pics]

Σύμη: Βούτηξε στη θάλασσα και βρήκε στο βυθό ένα αυτοκίνητο – Οι εικόνες που έκρυβε μέσα [pics]

Ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός βούτηξε στη Σύμη και λίγο αργότερα τα όσα έφερε στη στεριά έγιναν κεντρικό θέμα συζήτησης…

Χρυσαφικά, κοσμήματα και 30 βάζα με μέλι ανέσυρε μέσα από ναυαγισμένο αυτοκίνητο στην περιοχή Γυαλός στη Σύμη, ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός.

Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο ίδιος, επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία και  υπογράμμισε ότι έλαβε εντολή από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Λιμενικού της Σύμης, έπειτα από αίτημα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε στη θάλασσα μαζί με αρκετά άλλα, στη μεγάλη νεροποντή που έπληξε το νησί στις 13 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια που είχε το αυτοκίνητο, επρόκειτο να αναχωρήσει από το νησί, μια ημέρα πριν από την κακοκαιρία προκειμένου να παραστεί σε γάμο που θα γινόταν σε άλλη περιοχή της χώρας.

Η κακοκαιρία που προκάλεσε σημαντικές ζημιές στη Σύμη, ματαίωσε τα σχέδια της οικογένειας και έτσι το αυτοκίνητο βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας.

Από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης είχε ενημερώσει τους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου του νησιού και κάτω από άκρα μυστικότητα, δόθηκε εντολή στον επαγγελματία δύτη να πραγματοποιήσει την επιχείρηση.

Ο επαγγελματίας δύτης που βούτηξε στη Σύμη

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις