Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Άφησε τρία κοριτσάκια ορφανά» – Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της

Θεσσαλονίκη: «Άφησε τρία κοριτσάκια ορφανά» – Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 41χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

«Άφησε ορφανά τρία κοριτσάκια και μας στέρησε το χαμόγελο της», λέει στο newsit.gr, o θείος της 41χρονος Βίκης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας από τον Ιερο Ναό Αγιων Αναργυρων, στο Λιβαδι Ελασσονας.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας που πήγαν στο χωρίο Λιβάδι της Ελασσόνας, στη Λάρισα, για να τη συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία, ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Στην εξόδιο ακολουθία που ξεκίνησε στις 3:30, κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Μάλιστα, τη στιγμή που βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Η ανιψιά μου ήταν από τα καλύτερα κορίτσια που υπάρχουν. Με τη δουλειά της, με τα κοριτσάκια της. Τα είχε όλα στρωμένα και ξαφνικά έχασε τη ζωή της από έναν τρελό. Τον αγαπούσε έλεγε. Και τον είχε βοηθήσει πολύ σε δύσκολες στιγμές του» είπε στο newsit.gr, o θείος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Και πρόσθεσε: « Η ανιψιά μου τον τάιζε, η ανιψιά μου τον κοίμιζε. Όλα αυτή τα έκανε. Και αυτός την απειλούσε, της φερόταν άσχημα. Ερχόταν εδώ στο χωριό και φαινόταν ότι ήταν δύσκολος χαρακτήρας. Όλοι τον ξέραμε. Όλα τα περιμέναμε από αυτόν. Η ανιψιά μου είχε καλέσει πολλές φορές και την αστυνομία για να την βοηθήσει, αλλά δεν γλίτωνε από αυτόν».  

Συνεχίζοντας ο Γρηγόρης Μπαζούκης, μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς της αδικοχαμένης μητέρας των τριών κοριτσιών, εκ τον οποίων το ένα τραυματίστηκε από τα πυρά του  δολοφόνου.

Click4More: Θεσσαλονίκη: Άγνωστες πτυχές πίσω από τη γυναικοκτονία – Οι τελευταίες 17 λέξεις πριν τις σφαίρες

«Την κυνηγούσε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Μέχρι που πήρε το όπλο, μπήκε στο μαγαζί και την σκότωσε μπροστά στα κορίτσια της. Και το ένα τραυματίστηκε. Όταν ακούσαμε ότι την χτύπησε, όλοι προσευχόμασταν να είναι ελαφρά και να σωθεί. Όμως δεν τα κατάφερε και την χάσαμε από τα χέρια αυτού του αλήτη. Έμειναν ορφανά τα κοριτσάκια της και εμείς πονάμε. Χάσαμε το πιο καλόκαρδο, το πιο χαμογελαστό παιδί που τους βοηθούσε όλους». 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις