Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν και σκότωσαν την 50χρονη μητέρα

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που κατασπάραξαν και σκότωσαν την 50χρονη μητέρα
ΦΩΤΟ από ΕΡΤ

Τα άγρια σκυλιά επιτέθηκαν στην άτυχη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη. Την σκότωσαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τις διαπιστώσεις να είναι σοκαριστικές…

Τα σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν την άτυχη μητέρα στην αυλή του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη. Η 50χρονη εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα ήταν μόνη και αβοήθητη. Τα τσοπανόσκυλα σταμάτησαν να την δαγκώνουν μόνο όταν εκείνη έπεσε νεκρή. Η τελευταία πράξη του δράματος, θα παιχτεί στις 11:30 το πρωί, με την κηδεία της αδικοχαμένης Ελισάβετ. Ο σύζυγος, τα παιδιά και όλοι όσοι την γνώριζαν από τις δράσεις της, τα τελευταία χρόνια, θα είναι εκεί για να της πουν το τελευταίο αντίο. Σε μια υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα και ολόκληρη τη χώρα.

Το μεσημέρι της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, η Ελισάβετ φρόντιζε τα φυτά του κήπου όταν τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί. Η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Ένας άνθρωπος μπορούσε να την σώσει. Ο κηπουρός που ήταν κοντά. Δυστυχώς όμως, δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε λίγα μέτρα από εκείνον.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν. Αυτή η φορά όμως ήταν η μοιραία. Εντός της ημέρας, φίλοι και συγγενείς θα πουν στη Νεοχωρούδα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελισάβετ, ενώ ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα είχε περισσότερες από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσοπανόσκυλα.

Όπως είπε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε ουσιαστικά στην αγκαλιά του μεγάλου της γιου της Δημήτρη. «Τα παιδιά ήταν στο σπίτι και δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει. Τα πήρα τηλέφωνο, τους ενημέρωσα και βγήκαν έξω» είπε στο Live News o Στέργιος Κουτσουβάλογλου και πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος γιος της την κράταγε στην αγκαλιά του και τα χέρια του ήταν μέσα στα αίματα…».

Σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις