Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Δεν έχει καταλάβει» ότι σκότωσε τη μητέρα του λέει ο δικηγόρος του 29χρονου

Θεσσαλονίκη: «Δεν έχει καταλάβει» ότι σκότωσε τη μητέρα του λέει ο δικηγόρος του 29χρονου

Διαψεύδει τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος του 29χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Όπως λέει, δεν υπήρξε λογομαχία μεταξύ του 29χρονου και της μητέρας του, ενώ δεν την ξυλοκόπησε.

Ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας, Λεωνίδας Σιδηρόπουλος, μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε πως ήταν μια αγαπημένη οικογένεια, ενώ δεν ισχύει πως ο 29χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του. Ο κ. Σιδηρόπουλος σημείωσε πως ο 29χρονος Σταύρος από τη Θεσσαλονίκη συχνά απειλούσε πως θα κάνει κακό στον ίδιο τον εαυτό του…

Συγκεκριμένα, είπε πως: «Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι, σεβόμενος την κατάσταση, διότι έχουμε έναν θάνατο και ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο, άρα η οικογένεια από παντού βάλλεται και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό το πράγμα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σεβασμό».

«Διαπιστώνω κάποια συμπτώματα ανθρωποφαγίας και κανιβαλισμού. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να καλύψουμε την είδηση αλλά το να δημοσιεύονται φωτογραφίες και ανακρίβειες ότι ήταν μια οικογένεια σε διαμάχη μεταξύ του παιδιού και της μητέρας ή ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Είναι ανακρίβειες με όλη τη σημασία της λέξεως» είπε.

Συνέχισε, λέγοντας, πως: «Η οικογένεια ήταν πάρα πολύ αγαπημένη. Ο Σταύρος υπεραγαπά τον πατέρα και υπεραγαπούσε τη μητέρα του. Μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και η παράκλησή μου προς τα ΜΜΕ είναι ο σεβασμός, γιατί έχουμε μια απώλεια ανθρώπινης ζωής και έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό αν καταλάβει ότι σκότωσε τη μητέρα του».

Σε αυτό το σημείο είπε πως: «Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι κάποιες φορές απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του αλλά δεν είχαμε κάποιο επιθετικό περιστατικό».

Μίλησε, δε, για τον 29χρονο, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά: «Ο Σταύρος, ο φίλος μου, ο δράστης, έχει ψυχικό πρόβλημα. Είναι υπό φαρμακευτική θεραπεία, παρακολουθείται από γιατρούς. Προφανώς για κάποιο λόγο επήλθε έκρηξη εκείνη τη στιγμή».

Τέλος, τόνισε πως: «Τις περισσότερες λεπτομέρειες τις διερευνά η Εισαγγελία. Καταγράφηκαν από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα με τις καταθέσεις του πατέρα και της κοπέλας που παραβρέθηκε μετά το συμβάν στον χώρο του σπιτιού. Επομένως περισσότερες λεπτομέρειες στη δικογραφία. Εικάζουμε ότι η έκρηξη οφείλεται στο ότι δεν πήρε την αγωγή του».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις