Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Δύτες βούτηξαν στον Θερμαϊκό και έβγαλαν ηλεκτρικά πατίνια! Έκπληξη από τις εικόνες [pics, video]

Θεσσαλονίκη: Δύτες βούτηξαν στον Θερμαϊκό και έβγαλαν ηλεκτρικά πατίνια! Έκπληξη από τις εικόνες [pics, video]

Τέσσερις δύτες βούτηξαν το πρωί στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού προκειμένου να «ψαρέψουν» για ακόμα μία φορά, τις τελευταίες μέρες, τα ηλεκτρικά πατίνια που πέταξαν ασυνείδητοι, στον βυθό της θάλασσας…

Τέσσερις δύτες βούτηξαν το πρωί στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού προκειμένου να «ψαρέψουν» για ακόμα μία φορά, τις τελευταίες μέρες, τα ηλεκτρικά πατίνια που πέταξαν ασυνείδητοι, στον βυθό της θάλασσας.

Πρόκειται για τη συνέχεια της δράσης που πραγματοποίησε στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, όπου τότε είχαν συλλεχθεί από τους υπαλλήλους του δήμου, περίπου 50 πατίνια.

Η μόλυνση που δημιουργείται από την οξείδωση των μπαταριών που διαθέτουν τα ηλεκτρικά πατίνια είναι μεγάλη, γι’ αυτό κι επιστρατεύτηκαν οι δύτες, με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να τα ανασύρουν από τη θάλασσα.

Όπως τόνισε ο δύτης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου, Κώστας Κατσιούλης, τα νερά του Θερμαϊκού σε αυτό το ύψος είναι βαθύτερα για αυτό χρειάστηκε η συμβολή των δυτών, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

«Η απόσταση που θα φτάσουμε από τα κριπιδώματα είναι περίπου στα δέκα μέτρα», τόνισε ο ίδιος, σημειώνοντας πως η δράση δυσχεραίνεται από τη χαμηλή ορατότητα λόγω των ακαθάρτων νερών του Θερμαϊκού και της συννεφιάς που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη σήμερα.

Πηγή: voria.gr, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις