Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Φασιστική επίθεση σε αφισοκολλητές της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια – Αυτοψία στο σημείο

Θεσσαλονίκη: Φασιστική επίθεση σε αφισοκολλητές της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια – Αυτοψία στο σημείο

Άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη από ομάδα νεαρών που επιτέθηκε σε μέλη της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας. 4 τραυματίες στο νοσοκομείο…

Νέα επίθεση ακροδεξιών σε βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης ενημερώθηκαν ότι νεολαίοι της ΚΝΕ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην πλατεία Ελευθερίας.

Περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τη νεολαία της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία αναζητεί τους δράστες και συλλέγει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες. Τα χτυπήματα μάλιστα ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στο κεφάλι των θυμάτων τους και για αυτό το λόγο όπως λένε τα μέλη της ΚΝΕ επρόκειτο για μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη απρόκλητη επίθεση. Δείτε το βίντεο του grtimes.gr…

Λίγη ώρα μετά την επίθεση ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει μήνυση για το περιστατικό. Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν 14 προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση.

Η νέα επίθεση ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από την άγρια επίθεση σε αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις