Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Για περίπου 10 ημέρες ήταν νεκροί πατέρας και γιος πριν εντοπιστούν στο διαμέρισμά τους

Θεσσαλονίκη: Για περίπου 10 ημέρες ήταν νεκροί πατέρας και γιος πριν εντοπιστούν στο διαμέρισμά τους

Για περίπου 10 ημέρες ήταν νεκροί ο 84χρονος πατέρας και ο 46χρονος γιος, που εντοπίστηκαν χθες Κυριακή (28.1.2024) νεκροί και σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μέσα στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση «έδειξε» ότι πρώτα φαίνεται να πέθανε ο 46χρονος, που ήταν ΑμΕΑ, και λίγες ώρες μετά να έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, με αποτέλεσμα να βρεθούν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους στη Θεσσαλονίκη μετά από πολλές ημέρες.

Αμφότεροι πέθαναν από παθολογικά αίτια, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

«Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι και ο πατέρας καθιστός δίπλα του» δήλωσε γείτονάς τους στο newsit.gr. Ο πατέρας και ο γιος του έμειναν μόνοι τους στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Ολύμπου, καθώς η μητέρα είχε πεθάνει το 2014.

«Το παράθυρο του διαμερίσματος ήταν ανοιχτό και γι’ αυτό δεν μύρισε και το σπίτι. Έτσι δεν μπορέσαμε και να καταλάβουμε τι έγινε. Ο πατέρας το καλοκαίρι έβγαινε και καθόταν στο μπαλκόνι, όμως τον χειμώνα ήταν συνέχεια μέσα. Δεν έβγαιναν συχνά έξω και έτσι δεν πήγε το μυαλό μας στο κακό. Απ’ ό,τι μας είπαν, το παιδί βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι και ο πατέρας καθιστός δίπλα του. Αυτό που σκεφτόμαστε εμείς είναι μήπως για κάποιο λόγο πέθανε πρώτα το παιδί και ο πατέρας δεν το άντεξε…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο γείτονας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις