Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα οδηγός έπαθε πλάκα όταν είδε τι υπήρχε για μήνες πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα οδηγός έπαθε πλάκα όταν είδε τι υπήρχε για μήνες πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου

Ένας τυχαίος έλεγχος στο αυτοκίνητο, στη Θεσσαλονίκη, ξεσκέπασε όλα όσα συνέβαιναν χωρίς η ίδια να έχει ιδέα. Η καταγγελία της οδηγού, κινητοποίησε την αστυνομία…

Χώρισε με τον σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη, αλλά εκείνος ήθελε να παρακολουθεί την κάθε της κίνηση και να ξέρει πού πηγαίνει με το αυτοκίνητό της. Της έβαλε GPS και η γυναίκα συνέχιζε τη ζωή της, χωρίς να ξέρει το παραμικρό. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που χρειάστηκε να πάει το όχημα σε συνεργείο. Ηλεκτρολόγος διαπίστωσε αυτό που είχε συμβεί, την ενημέρωσε και η 44χρονη πήγε κατευθείαν σε αστυνομικό τμήμα.

Η 44χρονη γυναίκα πήγε χθες το πρωί (27-06-2022) στο Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέδωσε το GPS, το οποίο εντόπισε ηλεκτρολόγος κάτω από το τιμόνι, βιδωμένο στα καλώδια της μίζας, σε έλεγχο του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε η ίδια και είχε τοποθετηθεί εν αγνοία της.

Οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα αλλά και με τον αστυνομικό σκύλο “Booker” έκαναν έρευνες στο σπίτι του 45χρονου, με τον οποίο είχε χωρίσει καθώς είχε καταγγείλει απειλές εναντίον της ίδιας, αλλά και της κόρης της.

Στις έρευνες παρουσία του 45χρονου και της 41χρονης φίλης του, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα: ναρκωτικά δισκία, μικροδέματα κάνναβης, τρίφτης – σπαστήρας, 13 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα καπνού και ένα κινητό.

Συνελήφθησαν ο 45χρονος άντρας και η 41χρονη φίλη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις