Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η μπουγάτσα εντυπωσίασε Βρετανούς και Αμερικανούς δημοσιογράφους

Θεσσαλονίκη: Η μπουγάτσα εντυπωσίασε Βρετανούς και Αμερικανούς δημοσιογράφους

Δοκίμασαν την διάσημη μπουγάτσα στη Θεσσαλονίκη και έμειναν εντυπωσιασμένοι. Στη συνέχεια πήραν μια γεύση και από άλλα χαρακτηριστικά πιάτα, που σερβίρονται στην πόλη…

Σε μια παρουσίαση του τρόπου παρασκευής της μπουγάτσας συμμετείχαν Βρετανοί και Αμερικανοί ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι που φιλοξενήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και να επισκεφθούν επίσης το Κτήμα Γεροβασιλείου όπου ξεναγήθηκαν στους αμπελώνες, τους χώρους του οινοποιείου και το Μουσείο Οίνου.

Το ενδιαφέρον του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και την αμερικανική τουριστική αγορά εξέφρασε, σε δηλώσεις της, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού, Βούλα Πατουλίδου.

Η ίδια πρόσθεσε: «η συνεργασία μας με τους ανθρώπους των μέσων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα σε βρετανικά μέσα, διευκολύνει το έργο μας. Αξιοποιώντας την εξοικείωσή τους με την χώρα μας, έχουμε την ευκαιρία να τους συστήσουμε την Θεσσαλονίκη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν έναν ελκυστικό city break προορισμό».

H ομάδα των δημοσιογράφων με επικεφαλής την Katilena Alpe, αποτελούνταν από τις κυρίες Heidi Fuller Love (British Airways Podcast, Meet the Locals), Sara Colohan (Irish Daily Mail), Rebecca Hall (Lonely Planet USA), Tiffany Schureman (Αμερικανίδα ταξιδιωτική vlogger), Heidi Roberts (Αμερικανίδα food blogger που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο) και τον Δημήτρη Σταθόπουλο (Travel.gr).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις