Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η πεθερά πυροβόλησε και σκότωσε τη νύφη της στο ζαχαροπλαστείο

Θεσσαλονίκη: Η πεθερά πυροβόλησε και σκότωσε τη νύφη της στο ζαχαροπλαστείο
Φωτογραφία GRTimes.gr

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης με τον θάνατο μιας 53χρονης γυναίκας από πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης καθώς οι δύο γυναίκες πιθανόν να είχαν συγγενική σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, η δράστις που έριξε τους πυροβολισμούς στο ζαχαροπλαστείο είναι η πεθερά και το θύμα είναι η νύφη της, σύμφωνα με το GRTimes.gr. Η αστυνομία φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών και έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη 53χρονη πήγε στο ζαχαροπλαστείο και δέχθηκε τους πυροβολισμούς από μια άλλη γυναίκα, από τους οποίους έχασε τη ζωή της ενώ η δράστις τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, πήγαινε να πάρει ψωμί, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Όπως δήλωσε, ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε στο GRTimes.gr, πως δεν γνώριζε αν είχε προσωπικές διαφορές η αδερφή του με τη γυναίκα που την πυροβόλησε, ωστόσο πριν από λίγο καιρό, είχε χωρίσει και με τον πρώην άντρα της, με τον οποίο είχε κάποιες διαφορές.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για καρτέρι από το αυτοκίνητο που συμμετείχε στο έγκλημα ενώ γνώριζαν και για τις διαφορές που είχε η 55χρονη με τον πρώην άντρα της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις