Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η πιο χριστουγεννιάτικη στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ – Δείτε τις εικόνες

Θεσσαλονίκη: Η πιο χριστουγεννιάτικη στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ – Δείτε τις εικόνες

Η στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να έχει ελλείψεις, αλλά αναμφίβολα είναι η πιο στολισμένη στην πόλη. Όλοι όσοι έχει τύχει να την επισκεφθούν μπαίνουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων…

Η στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ γέμισε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Ξεχωρίζει το μικρό στολισμένο δέντρο, ο Άγιος Βασίλης, οι γιρλάντες και φυσικά τα ξύλινα καφάσια με τα μαξιλάρια που έχουν τοποθετηθεί, για την ξεκούραση των επιβατών. Κάποιοι όπως φαίνεται αποφάσισαν να δώσουν μια νέα εικόνα στο σημείο. Είναι πιθανότατα κάτοικοι της περιοχής, που είτε έβλεπαν από τα σπίτια τους, τη στάση, είτε πήγαιναν καθημερινά σε αυτή για να πάρουν το λεωφορείο. 

Αποφάσισαν να βάλουν το χεράκι τους και το τελικό αποτέλεσμα έγινε είδηση, με τις εικόνες τις τελευταίες μέρες, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η επίμαχη στάση του ΟΑΣΘ βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κάτοικοι της περιοχής, αποφάσισουν να επέμβουν αισθητικά στη στάση «25ης Μαρτίου» επί της οδού Γεωργίου Παπανδρέου.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της voria.gr, οι κάτοικοι έβαλαν χριστουγεννιάτικα στολίδια στη στάση, καμπάνες και μικρά δεντράκια, καθώς και γιρλάντες, ενώ φρόντισαν μέχρι και για την ξεκούραση των επιβατών όσο θα περιμένουν το αστικό, τοποθετώντας καφάσια με κόκκινα μαξιλάρια.

Δεν παρέλειψαν να βάλουν και κάλτσες με τον Άγιο Βασίλη. Μάλιστα, στο κέντρο της στάσης έβαλαν μέχρι και… χριστουγεννιάτικο δέντρο! Έτσι οι επιβάτες που βρίσκονται στη συγκεκριμένη στάση μπαίνουν σίγουρα στο πνεύμα των γιορτών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις