Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός 15χρονης από ανήλικες – Τράβηξαν σε βίντεο την άγρια επίθεση

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμός 15χρονης από ανήλικες – Τράβηξαν σε βίντεο την άγρια επίθεση

Ο ξυλοδαρμός της 15χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας. Αναζητούνται δύο ανήλικες που τράβηξαν και βίντεο την ώρα της επίθεσης…

Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να εντοπίσουν τις δύο ανήλικες, που φέρονται να επιτέθηκαν σε 15χρονη μαθήτρια στη Τούμπα. Ο ξυλοδαρμός ήταν άγριος και καταγράφηκε σε βίντεο. Για την ώρα οι φερόμενες ως δράστιδες κρύβονται και αναζητούνται. Με μια ολόκληρη περιοχή να παραμένει ανάστατη και το θύμα σε σοκ. Η καταγγελία έγινε από την ίδια και τον πατέρα της, που ζήτησε να χυθεί άπλετο φως, τόσο στις συνθήκες της επίθεσης όσο και στα αίτια που την προκάλεσαν.

Στιγμές τρόμου φέρεται να έζησε ένα 15χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία από την 15χρονη και τον πατέρα της, το κορίτσι δέχθηκε επίθεση από δύο ανήλικες.

Όπως είπε, η μία της επιτέθηκε και τη χτυπούσε ενώ η άλλη κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο την άγρια επίθεση.

Το περιστατικό σύμφωνα με την καταγγελία έγινε στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο αργότερα η 15χρονη μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και κατατέθηκε μήνυση.

Οι ανήλικες που φέρονται να χτύπησαν τη 15χρονη αναζητούνται και από την αστυνομία θεωρείται θέμα χρόνου, να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις