Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μετά την ξανθιά καλλονή στο επίκεντρο ο άρρωστος Παοκτσής του Βασίλη Λεβέντη (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη έκανε την έκπληξη των εκλογών 2015 με τους βουλευτές και τα στελέχη της, να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων…

Έχει βρεθεί με τον ΠΑΟΚ σαν απλός οπαδός από τη Γενεύη το 1991 μέχρι σχετικά πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη και στη Φενέρ. Γέννημα-θρέμα της Τούμπας μεγάλωσε όπως λέει μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ακολουθώντας τον πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά παιχνίδια στο εξωτερικό.
Ο Αριστείδης Φωκάς είναι βιοτέχνης στο χώρο του επίπλου και εκλέχθηκε με την Ενωση Κεντρώων στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Στη σελίδα του στο facebook μέχρι χθες κυριαρχούσαν δύο πράγματα. Τα νέα του κόμματός του και φωτογραφίες από το γήπεδο της Τούμπας.
Μολόνοτι οι υποχρεώσεις του πια θα τον θέλουν πολύ συχνά στην Αθήνα ο ίδιος επιμένει ότι θα βρίσκει χρόνο να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της…

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης να θεωρείται και να είναι σήμερα ένας εκ των μεγάλων νικητών των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, μία παρουσία όμως, κατάφερε να τον επισκιάσει, κατά τις δηλώσεις του από το Ζάππειο, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Η ξανθιά καλλονή ονομάζεται Δήμητρα Γουσέτη και είναι 29 ετών και μητέρα ενός 5χρονου αγοριού. Ήταν υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων στις Κυκλάδες, ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens και από τα 22 της εργάζεται σε τεχνική εταιρεία.

ΦΩΤΟ από facebook

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε