Χθες (02-01-2014), σημειώθηκαν μικρές υπερβάσεις του ημερήσιου ορίου των 50 mgr/ανά κυβικό μέτρο στα αιωρούμενα σωματίδια σε όλους τους σταθμούς, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων από τους σταθμούς μέτρησης του δημοτικού δικτύου ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης, σήμερα, ο σταθμός της Λαγκαδά κατέγραψε μέση, ωριαία τιμή αιωρούμενων σωματιδίων PM10 στα 173 mg ανά κυβικό μέτρο, ο σταθμός Επταπυργίου στα 99 mg/ανά κυβικό μέτρο, ο σταθμός Εγνατία στα 95 mg, ο σταθμός δημαρχείο στα 81 mg, ο σταθμός της Μαρτίου στα 79 mg και ο σταθμός Τούμπας στα 73 mg/ανά κυβικό μέτρο.
Σε σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Περιβάλλοντος του κεντρικού Δήμου επισημαίνεται ότι, σήμερα από τη 1 τα ξημερώματα έως τις 11 το πρωί, αλλά και χθες, τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης χαρακτηρίζονται μέτρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Τρίκαλα: Πέθανε στην γιορτή του – Συγκλονίζει ο θάνατος του άτυχου Βασίλη!
Σύρος: Συνταξιούχος ναυτικός άφησε σημείωμα και αυτοκτόνησε στο εξοχικό του – Φωτό!
Πάτρα: Το προφητικό όνειρο της γυναίκας για το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο – Η εξομολόγηση του άντρα της…
Θεσσαλονίκη: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Γιάννη Μπουτάρη – Φωτό και βίντεο!
Ηλεία: Το πρώτο μωρό του 2014 – Σε πελάγη ευτυχίας οι γονείς!
Τρίπολη: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ο νεαρός οδηγός του!
Αγρίνιο: Έβλεπαν τις δύο κοπέλες να ”σκοτώνονται” στη μέση του δρόμου – Και οι δύο στο νοσοκομείο!
Αχαϊα: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε νεκρό τον αδερφό του – Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο!
Κέρκυρα: Με τα παντελόνια κάτω – Έγινε ρεζίλι σε κεντρική πλατεία!