Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Μήνυμα Μπουτάρη στον Τσίπρα για τη ΔΕΘ – ”Αλέξη σκέφτομαι να μην έρθω στα εγκαίνια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουτάρης επαναλαμβάνει ότι δεν σκοπεύει να δώσει το παρών στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Μάλιστα όπως λέει σε συνέντευξή του, έχει σκεφτεί τι θα πει στον πρωθυπουργό…

Η είδηση έρχεται μέσα από συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη στην εφημερίδα ”Μακεδονία της Κυριακής”. Όπως λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει ήδη γίνει επικοινωνία του γραφείου του με εκείνο του πρωθυπουργού, για να μάθει αν ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να τον επισκεφθεί στο γραφείο του. ”Το γραφείο μου επικοινώνησε ήδη με το γραφείο του πρωθυπουργού, ώστε να ενημερωθώ εάν ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να με επισκεφθεί στο δημαρχείο κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της 81ης ΔΕΘ. Είμαι αποφασισμένος, εάν έλθει στο γραφείο μου, να του πω “Αλέξη, το σκέφτομαι να μην έλθω στα εγκαίνια της Έκθεσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας”.

Ο Γιάννης Μπουτάρης εμφανίζεται αντίθετος με τη διαδικασία των πολιτικών εγκαινίων της έκθεσης, λέγοντας πως «εάν θέλουν να κάνουν ανακοινώσεις για την οικονομική πολιτική της χώρας, ας διαλέξουν το βήμα της Βουλής. Η ΔΕΘ είναι ένα καθαρά οικονομικό γεγονός και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται». Ανάλογες απόψεις είχε εκφράσει και στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όταν είχε πει πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή διαλύεται η πόλη, λόγω της ΔΕΘ.

«Η άποψή μου αυτή δεν έχει να κάνει με το ποια κυβέρνηση έχουμε ή με το ποιος είναι ο πρωθυπουργός. Παλαιότερα είχα πει ότι δεν θέλουμε να έλθει ο Σαμαράς στην πόλη. Το ζήτημα για μένα είναι η λειτουργία της πόλης», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Εφημερίδα Μακεδονία

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε