Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο βυθός του Θερμαϊκού έκρυβε αυτές τις εικόνες! Οι περαστικοί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους [video]

Θεσσαλονίκη: Ο βυθός του Θερμαϊκού έκρυβε αυτές τις εικόνες! Οι περαστικοί προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους [video]

Όταν συνεργεία του δήμου έφτασαν στο σημείο κάποιοι σταμάτησαν και περίμεναν να δουν τι… θα βγάλει ο Θερμαϊκός!

Συνεργείο του δήμου με μια μεταλλική ράβδο μεγάλου μήκους, που είχε γάντζο στη μία άκρη, «ψάρεψε» περίπου 40 πατίνια που κείτονταν στο βυθό του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη, σε μικρή απόσταση από το κρηπίδωμα.

Στη συνέχεια τοποθέτησαν τα πατίνια σε όχημα του δήμου, προκειμένου να τα μεταφέρουν σε δημοτικό χώρο, από όπου θα τα παραλάβει η εταιρία.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτης Δημητριάδης, 40 είναι μόνο τα πατίνια που είναι ορατά από την παραλία, αλλά υπάρχουν και άλλα που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση από την ακτή.

Γι’ αυτά, όπως είπε, έχει συνεννοηθεί με μια από τις δυο εταιρίες που λειτουργούν τα πατίνια, ώστε σε περίπου δύο εβδομάδες να έρθουν δύτες και να τα ανασύρουν από τον βυθό.

O αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους υπεύθυνους των δύο εταιριών που ενοικιάζουν τα ηλεκτρικά πατίνια στην πόλη, προκειμένου να γίνει μία καμπάνια ενημέρωσης τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών για τη σωστή χρήση τους και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά.

“Βλέπουμε τα ηλεκτρικά πατίνια παρατημένα σε διάφορα σημεία της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Οι δύο εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια καμπάνια προκειμένου να ενημερωθούν οι χρήστες για το σωστό τρόπο οδήγησης αλλά και στάθμευσης” συμπλήρωσε ο κ.Δημητριάδης.

Πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις