Κυριακή, 25 Φεβ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Πιστεύαμε πως θα σπάσει την μέση της» η πορτοφολού που το έσκασε από παράθυρο λεωφορείου

Θεσσαλονίκη: «Πιστεύαμε πως θα σπάσει την μέση της» η πορτοφολού που το έσκασε από παράθυρο λεωφορείου

Σοκ προκαλεί η εικόνας μιας γυναίκα να «δραπετεύει» από ένα παραθυράκι 30 εκατοστών σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής (05/01/2024).

Η 30χρονη γυναίκα αφού είχε προσπαθήσει να αρπάξει πορτοφόλι από επιβάτη στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, θέλησε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να σφηνώσει στο παράθυρο του λεωφορείου που δεν ήταν μεγαλύτερο από 30 εκατοστά.

Χτυπιέται και ουρλιάζει. Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούν αποσβολωμένοι. Δεν ξέρουν αν πρέπει να την τραβήξουν μέσα ή να την σπρώξουν προς τα έξω.

Μετά από λίγο η αδύνατη απατεώνισσα καταφέρνει τελικά να χωρέσει μέσα από το παραθυράκι και να εγκαταλείψει κακήν κακώς το λεωφορείο, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής (05/01/2024). Η απατεώνισσα ήταν μεσαίου αναστήματος, καλοντυμένη με προσεγμένη εμφάνιση. Επιβιβάστηκε στην στάση «Ανάληψη» και λίγα λεπτά μετά κατάφερε με χειρουργικές κινήσεις να αρπάξει το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα μια γυναίκας, ωστόσο έγινε αντιληπτή και το άφησε.

«Έκλεψε το πορτοφόλι ήρθε να κάτσει εδώ πίσω και άρχισε να λέει είναι τρελή, είναι τρελή», ανέφερε επιβάτης του λεωφορείου.

Φαντασιόπληκτη επιχείρησε να βγάλει τη γυναίκα που επιχείρησε να κλέψει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να βρει διέξοδο διαφυγής, καθώς ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό τράβηξε αμέσως χειρόφρενο και κράτησε τις πόρτες κλειστές.

«Εκείνη την ώρα πήδηξε από το παράθυρο. Εμείς την ακινητοποιούμε. Έχει κόσμο να φωνάζει οτι θα κοπεί το κεφάλι και αφού άφησε την τσάντα εξαφανίστηκε», ανέφερε επιβάτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο δρομολόγιο για τον νέο οδηγό που μόλις είχε πιάσει δουλειά στο ΟΑΣΘ.

Ο νέος οδηγός έκανε όλα τα προβλεπόμενα, με την γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, να γίνεται πάντως καπνός, αφήνοντας πίσω τον σκούφο που φορούσε, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες.

Αυτόπτης: «Πιστεύαμε ότι θα σπάσει την μέση της»

Επιβάτης του λεωφορείου που ήταν μάρτυρας στο συμβάν περιέγραψε στο Live News: «Δύο άτομα την τραβούσαν να μπει μέσα και κατάφερε να βγει ολόκληρη από το παράθυρο. Η γυναίκα αυτή από την ώρα που επέστρεψε το πορτοφόλι που έκλεψε έτρεχε μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 3Κ να βρει ένα παράθυρο, ώστε να διαφύγει. Πιστεύαμε ότι θα σπάσει την μέση της, κι όμως τα κατάφερε».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις