Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πλήρωσε 25.000 ευρώ στον Κωνσταντίνο Αργυρό – Έτσι τους “κούφανε” στα μπουζούκια!

Θεσσαλονίκη: Πλήρωσε 25.000 ευρώ στον Κωνσταντίνο Αργυρό – Έτσι τους “κούφανε” στα μπουζούκια!

Τα όσα έγιναν στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχουν προηγούμενο. Μια παρέα έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης…

Στην εποχή της κρίσης υπάρχουν και εκείνοι που στη Θεσσαλονίκη ξοδεύουν πολλά! Κάποιοι που δεν λογαριάζουν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ για να περάσουν μία βραδιά στα μπουζούκια και μάλιστα στα όρθια! Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κόσμος» για τον Πατρινό επιχειρηματία που τα «έσπασε» πριν από μερικές μέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός στη Θεσσαλονίκη, έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Να θυμίσουμε πως όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού, ο γλεντζές πελάτης πλήρωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 25.000 ευρώ (!), κάνοντας τους θαμώνες να… παραμιλούν!

Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες της κρίσης, κάποιοι δεν λογαριάζουν τα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε μια ξέφρενη βραδιά στα μπουζούκια! Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση λοιπόν του επιχειρηματία από την Πάτρα, περίπου 40 χρόνων, ο οποίος δεν δίστασε να ξοδέψει μια μικρή περιουσία σε ποτά και λουλουδοπόλεμο!

Στοιχήματα για τον λογαριασμό στα μπουζούκια

Ηταν, μάλιστα, τέτοια η… «ζημιά» που έκανε στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που ο τραγουδιστής αναφώνησε «Ελα η Πάτρα, πού είναι η Πάτρα;», συμπληρώνοντας αμέσως μετά: «Αντέχω κι άλλο»! Ο καλοπερασάκιας Πατρινός κατάφερε με τα καμώματά του να κάνει ένα ολόκληρο κέντρο να μιλάει γι΄ αυτόν, σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι έπαιξαν ακόμη και… στοιχήματα για τη «λυπητερή»!

Οι θαμώνες του μαγαζιού, βλέποντας τις ντάνες με τα πανέρια να σχηματίζουν βουνό δίπλα στον δημοφιλή καλλιτέχνη, υπέθεσαν αρχικά ότι θα έφτανε στα 10.000 ευρώ. Ομως, το πραγματικό ύψος του λογαριασμού ξεπέρασε κάθε φαντασία, καθώς λίγο αργότερα διαπιστώθηκε πως ο επιχειρηματίας πλήρωσε κοντά στα 25.000 ευρώ!

Το περιστατικό συζητήθηκε και στα social media, όπου κυριάρχησε το σλόγκαν «Ημουν κι εγώ στον Αργυρό»! Πολλοί ήταν, επίσης, οι χρήστες που έκλεισαν από τώρα ραντεβού για το επόμενο ξεφάντωμα και κονταροχτυπήθηκαν για το «ποιος θα πετάξει τα πιο πολλά» (λουλούδια) και άρα θα ξοδέψει και τα περισσότερα χρήματα!

Ο πρωταγωνιστής επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη

Όσο για τον επιχειρηματία; Πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστημάτων εστίασης, ο οποίος μάλιστα έχει και μετοχές σε πασίγνωστο καφέ της πόλης. Είναι από τους Πατρινούς που «ακούγονται» και μάλιστα θεωρείται από τους πιο έξυπνους και με σωστές κινήσεις επιχειρηματίες του χώρου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του συζητήθηκε ευρέως και στην περίοδο της Αποκριάς μια και μόνο το τριήμερο οι «τζίροι» που έκανε στα καταστήματά του ήταν μεγάλοι!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις