Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η πτήση της οργής – Το αεροπορικό ταξίδι από Αθήνα πήρε απρόβλεπτη τροπή για τους επιβάτες!

Θεσσαλονίκη: Η πτήση της οργής – Το αεροπορικό ταξίδι από Αθήνα πήρε απρόβλεπτη τροπή για τους επιβάτες!

Οι επιβάτες μπήκαν στο αεροπλάνο που ξεκίνησε για το αεροδρόμιο Μακεδονία. Μέχρι ένα σημείο όλα κυλούσαν φυσιολογικά…

Μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες μιας ακόμη πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι επιβάτες της χθεσινοβραδινής πτήσης (23:15) της Aegean από Αθήνα για Θεσσαλονίκη έφτασαν μέχρι τον προορισμό τους αλλά δεν προσγειώθηκαν ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων του διαδρόμου προσαπογειώσεων του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης η πτήση επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο εκνευρισμός των επιβατών ήταν έντονος. Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η Aegean φρόντισε να τους μεταφέρει με έκτακτη πρωινή πτήση στον προορισμό τους.

Έτσι οι ταλαιπωρημένοι επιβάτες έφτασαν στη Θεσσαλονίκη με 7 ώρες καθυστέρηση, στις 6:55 το πρωί.

Η κατάσταση στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Εν τω μεταξύ, ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, όπου η χαμηλή νέφωση που επικρατούσε τις τελευταίες μέρες υποχώρησε και οι πτήσεις γίνονται κανονικά.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων, ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις