Παρασκευή, 1 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 44χρονος που μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 44χρονος που μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εισήχθη ο 44χρονος που «μπούκαρε» σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων κρατώντας μια καραμπίνα. Πληροφορίες του voria.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας θα παραμείνει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος μπήκε το πρωί της Τετάρτης (29.06.2022) μπήκε σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων επί της 26ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, σκορπίζοντας τον τρόμο σε πελάτες και εργαζόμενους. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Ο 44χρονος έφτασε στην αντιπροσωπεία οδηγώντας ένα SUV, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να απειλεί με την καραμπίνα τους εργαζόμενους. 

Διατηρώντας την ψυχραιμία τους, οι υπάλληλοι κατάφεραν να καλέσουν την Αστυνομία και ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον άνδρα ύστερα από κυνηγητό, όπως περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο Voria.gr. Στη συνέχεια, ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το ποια μπορεί να είναι τα κίνητρα του άνδρα, καθώς, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, ο 44χρονος δεν ήταν υπάλληλος της αντιπροσωπείας και κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έκανε ό,τι έκανε. 

Με πληροφορίες από voria.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις