Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά δάγκωσαν τη γυναίκα στη μηριαία αρτηρία» – Εικόνες από το σπίτι μετά τη φονική επίθεση

Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά δάγκωσαν τη γυναίκα στη μηριαία αρτηρία» – Εικόνες από το σπίτι μετά τη φονική επίθεση

Συγκλονισμένοι οι στενοί συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που πέθανε μετά από επίθεση τριών σκύλων, στην αυλή του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη. Δείτε από πού μπήκαν τα σκυλιά από το διπλανό σπίτι…

Οι εικόνες και οι μαρτυρίες στο newsit.gr ρίχνουν περισσότερο φως στις συνθήκες της φονικής επίθεσης. Τρία σκυλιά πήδηξαν από το διπλανό σπίτι και βρέθηκαν στην αυλή της 50χρονης γυναίκας. Της επιτέθηκαν και άρχισαν να τη δαγκώνουν. Η άτυχη μητέρα ήταν μόνη και αβοήθητη. Κανείς εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα δεν άκουσε τις φωνές της. Κανείς δεν έτυχε να βγει για να την βοηθήσει. Όπως μας λέει ξάδερφός της, τα άγρια σκυλιά έπληξαν τη μηριαία αρτηρία της 50χρονης και προκλήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία. Ο θάνατός της, από εκείνο το σημείο και μετά ήταν αναπόφευκτος.

Ο ξαδελφος της 50χρονης τονίζει στο newsit.gr: «Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το κακό. Έφυγαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι και μπήκαν στην αυλή της ξαδέλφης μου και τη δάγκωσαν. Όπως έμαθα την βρήκαν την ξαδέλφη μου και την δάγκωσαν στην μηριαία αρτηρία και δεν τα κατάφερε. Δεν γνωρίζω τι σκυλιά είναι, όμως ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω».

Όλα δείχνουν πως η 50χρονη μητέρα στάθηκε το μεσημέρι διπλά άτυχη. Όχι μόνο τα σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν και να μπουν στην αυλή του σπιτιού της, αλλά την ώρα εκείνη, έτυχε η ίδια να βγει για να πετάξει κάτι. Πριν προλάβει να αντιδράσει και να επιστρέψει στο εσωτερικό του διαμερίσματος, βρέθηκε περικυκλωμένη από τα άγρια σκυλιά.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που έμενε στο διπλανό σπίτι συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος. Στις επόμενες φωτογραφίες βλέπουμε την αυλή του σπιτιού. Στην δεύτερη, την πόρτα από την οποία βγήκε η 50χρονη. Τα σκυλιά που της επιτέθηκαν είχαν πηδήξει από το διπλανό οικόπεδο. Σταμάτησαν να τη δαγκώνουν μόνο όταν η γυναίκα κατέρρευσε.

Ο Χρήστος Σαραμούρτσης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας τόνισε στο newsit.gr: «Είναι τραγικό αυτό που έγινε, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Η γυναίκα αυτή ήταν μητέρα δύο παιδιών, αγαπητή σε όλους, πολύ δραστήριος άνθρωπος.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Έκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και είχε συνεργείο. Κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κάτι και της επιτέθηκαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Πάντως ήταν άγρια σκυλιά, γάβγιζαν πολύ και γενικότερα τα φοβόσουν. Απο όσο ξέρω είναι ημίαιμα».

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της ακαριαία. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη των σκυλιών, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου. Τις έρευνες για τον αποτρόπαιο θάνατο της 50χρονης έχει αναλάβει η ΕΛΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις