Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την 30η διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο για μια τούρτα black forest

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την 30η διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο για μια τούρτα black forest

Η διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας. Σε απόγνωση η ιδιοκτήτρια που έγινε στόχος για 30η φορά…

Το ζαχαροπλαστείο μπήκε στο στόχαστρο ενός νεαρού και η ιδιοκτήτρια βρίσκεται σε απόγνωση. Για 30η φορά όπως λέει μέσα σε λίγα χρόνια, αντιμετωπίζει την ίδια κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Καλείται να βρει χρήματα για τις ζημιές και τα εμπορεύματα, με τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, να κάνουν και πάλι φτερά. Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr βρίσκεται ήδη στα χέρια αστυνομικών και αναλύεται, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης πίσω από τη νέα διάρρηξη.

Διαρρήκτης μπούκαρε σε ζαχαροπλαστείο στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη και φεύγοντας πήρε μαζί του, εκτός απο λίγα χρήματα και μια τούρτα. Ο διαρρήκτης έσπασε την γυάλινη τζαμαρία του καταστήματος με κάποιο αντικείμενο που είχε μαζί του και μπούκαρε στο κατάστημα.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται ο διαρρήκτης να κατευθύνεται στα ψυγεία του καταστήματος, να παίρνει μια τούρτα black forest και να φεύγει. Σύμφωνα με την κα Νατάσα, ιδιοκτήτρια, αυτή ήταν ίσως η 30η φορά που κλέβουν το ζαχαροπλαστείο της.

Εκτός απο την τούρτα κατάφερε να πάρει και λίγα κέρματα απο την ταμειακή μηχανή. Αμέσως μετά άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί. Κάποια στιγμή άφησε την τούρτα στον δρόμο, του έπεσαν τα κέρματα κάτω και τράπηκε σε φυγη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις