Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και άρχισε να ραίνει με χαρτονομίσματα τον μουσικό που έπαιζε βιολί

Τήνος: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και άρχισε να ραίνει με χαρτονομίσματα τον μουσικό που έπαιζε βιολί

Η Τήνος γιόρτασε το φετινό Πάσχα με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Σε ένα χωριό, τα βλέμματα κέντρισε 87χρονος που χόρεψε ζεϊμπέκικο μπροστά σε δεκάδες άτομα…

Ήταν το ζεϊμπέκικο της ευτυχίας για τον ίδιο, με τον μουσικό που έπαιζε βιολί να «επιβραβεύεται» με τον τρόπο που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Οι εικόνες εκτυλίχθηκαν την Κυριακή του Πάσχα σε χωριό της Τήνου, με τον καιρό να είναι ηλιόλουστος. Τα βίντεο που τραβήχτηκαν άρχισαν γρήγορα να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και να γίνονται viral. 

Ο κύριος Αντώνης εντυπωσίασε με τον μοναδικό τρόπο που χόρεψε μέσα από τη ψυχή του. Στο χθεσινό γλέντι στο χωριό του Σκαλάδου έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο του εαυτό, χορεύοντας ζεϊμπέκικο. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

Ο 87χρονος κατάγεται από το χωριό Αγάπη και χόρεψε το ζεϊμπέκικο, υπό τους ήχους του βιολιού του Παναγιώτη Μάνεση. Όπως φαίνεται στο βίντεο του tinostoday.gr, αμέσως μετά άρχισε να ραίνει με χαρτονομίσματα τον μουσικό μπροστά στα δεκάδες άτομα που παρακολουθούσαν και κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Σκαλάδος είναι χτισμένος σε βουνοπλαγιά, βορειοδυτικά των Λουτρών. Η ιστορία του χωριού φαίνεται να ξεκινάει στις αρχές του 13ου αιώνα. Αποτελεί ζωντανό και αναπτυσσόμενο χωριό. Στο παλιό δημοτικό σχολείο πραγματοποιούνται το καλοκαίρι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις