Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

«Το αντιμετώπισε με χιούμορ» – Τι λέει ο δημοσιογράφος που ρώτησε τον Μητσοτάκη αν είναι καψούρης

«Το αντιμετώπισε με χιούμορ» – Τι λέει ο δημοσιογράφος που ρώτησε τον Μητσοτάκη αν είναι καψούρης

Την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη έκλεψε ένας δημοσιογράφος, καθώς τον ρώτησε αν είναι καψούρης λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου!

Η ερώτηση έκανε αίσθηση, έγινε αμέσως viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου. «Του άρεσε η ερώτηση θα μπορούσα να πω του πρωθυπουργού. Την αντιμετώπισε ο ίδιος με χιούμορ. Οι υπόλοιποι πιάστηκαν εξαπίνης γιατί δεν περίμεναν να υποβάλει κάποιος μια τέτοια ερώτηση», ήταν τα λόγια του Λάζαρου Λαζαρίδη από το eordaialive που έκανε την επίμαχη ερώτηση μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ήθελα να σπάσω κατά κάποιον τρόπο τον πάγο και λειτούργησα αυθόρμητα. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνδέει ωστόσο ο νεαρός Λάζαρος την ερώτηση με κάποιο πρόσωπο με το οποίο είναι καψούρης, «αλλά μέσα μου υπήρχαν και δεύτερες σκέψεις», λέει, ενώ όπως υποστηρίζει, δεν σκέφθηκε να εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο το έτερον του ήμισυ: «Δεν το είχα προγραμματίσει».

Για τον ίδιο όμως τι είναι η καψούρα; «Είναι μία ευρύτερη έννοια για μένα, ένας τρόπος ζωής, μία ιδιαίτερη κουλτούρα, καθαρά ελληνική λέξη».

Εξ’ άλλου και το διαδικτυακό ραδιόφωνο που έστησε πριν από λίγα χρόνια φέρει τον τίτλο «Ράδιο Καψούρα» με τους φανατικούς ακροατές του, που έχουν την τιμητική τους σήμερα, να στέλνουν συνεχώς λόγω και της ημέρας αφιερώσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις