Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τρόμος για οδηγό ταξί: Περιγράφει στο newsit.gr τις στιγμές αγωνίας

Τρόμος για οδηγό ταξί: Περιγράφει στο newsit.gr τις στιγμές αγωνίας
photo intime

Τον τρόμο έζησε ένας οδηγός ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν στο αυτοκίνητό του μπήκαν δύο άνδρες ρουμανικής καταγωγής με σκοπό όπως αποδείχθηκε να τον κλέψουν. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως αποκάλυψε στο newsit.gr ο οδηγός ταξί, δέχθηκε κλήση προκειμένου να παραλάβει πελάτες από το χωριό Πετροκεφάλι με προορισμό τις Μοίρες. «Πήγα να εξυπηρετήσω την κλήση, δεν με σταμάτησαν στον δρόμο. Μπήκαν στο αυτοκίνητο δύο άνθρωποι, Ρουμάνοι απ’ ό,τι μου είπε η Αστυνομία. Φτάσαμε στις Μοίρες, αλλά το καφενείο στο οποίο ήθελαν να πάνε ήταν κλειστό. Έτσι μου ζήτησαν να τους γυρίσω πίσω», σημείωσε ο οδηγός.

Μη μπορώντας να φανταστεί τι θα επακολουθούσε ξεκίνησε τη διαδρομή της επιστροφής. Περίπου στα μισά του δρόμου οι δύο πελάτες του επιτέθηκαν. «Στη διαδρομή της επιστροφής, περίπου στα μισά της διαδρομής άρχισαν να μου κάνουν “νούμερα”.Ο ένας καθόταν δίπλα μου και ο άλλος πίσω. Αρχικά μου έπιαναν το τιμόνι και δεν με άφηναν να οδηγήσω, ενώ ο ένας έβγαλε κι ένα αντικείμενο σιδερένιο να με χτυπήσει. Σταμάτησα το αυτοκίνητο», περιγράφει στο newsit.gr

«Θα μπορούσα να μη ζω»

Οι δύο άνδρες ήταν αποφασισμένοι. «Με το που σταμάτησα ο ένας μου έβαλε μια ζώνη στον λαιμό και μ’ έσφιξε. Μ’ έσφιξε δυνατά, ενώ ο άλλος με χτύπησε. Έχασα τις αισθήσεις κι από το σημείο εκείνο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Αν με χτυπούσαν λίγο ακόμη ή με χτυπούσαν στο κεφάλι θα μπορούσα και να μην ζω», λέει στο newsit.gr o οδηγός.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του γλίτωσε τα χειρότερα χάρη σε μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο. Όπως εξηγεί, «ευτυχώς περνούσε από το σημείο μια γυναίκα. Ειδοποίησε τους χωριανούς οι οποίοι έτρεξαν για να βοηθήσουν και πρόλαβαν τον έναν από τους δύο. Ο δεύτερος συνελήφθη χθες το απόγευμα, πήγα στο Τμήμα και τον αναγνώρισα. Πάνω μου είχα περίπου 50 ευρώ τα οποία μου πήραν. Η Αστυνομία μου επέστρεψε τα 30 ευρώ τα οποία βρήκε πάνω στον δεύτερο συλληφθέντα».

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις