Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βόλος: Οδύνη στην κηδεία του Αποστόλη Πλασταρά που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα!

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr
ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

Συγγενείς, συμπαίκτες ακόμη και βουλευτές στην κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή – Σπαρακτικά μηνύματα στη σελίδα του στο facebook…

Ο αποχαιρετισμός του 31χρονου παλικαριού, του μεγάλου αγωνιστή των γηπέδων, αλλά και της ζωής, συνοδεύτηκε από οδυρμό και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα που σκόρπισε ρίγη πόνου στους εκατοντάδες, οι οποίοι κατέκλυσαν χθες το μεσημέρι τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Αχιλλείου, όπου έγινε η κηδεία του. Ράγισαν και οι πέτρες στο ύστατο χαίρε για τον Απόστολο Πλασταρά, με τη φανέλα με το νούμερο 10, να είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί σε ένδειξη τιμής για την προσφορά του ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Αλμυρού.

ΦΩΤΟ από taxydromos.gr

«Η αθλητική οικογένεια του Αχιλλείου, της επαρχίας Αλμυρού και ολόκληρης της Μαγνησίας αποχαιρετά σήμερα το καμάρι της, έναν από τους στυλοβάτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού», είπε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος, εκφωνώντας τον επικήδειο, όταν κλήθηκε να αποχαιρετίσει τον άτυχο 31χρονο.

Το νήμα με τη ζωή κόπηκε ακαριαία για τον 31χρονο, προχθές το πρωί, στην άσφαλτο, στην εθνική οδό πριν τον κόμβο της Σούρπης. Ο Απόστολος επέστρεφε στο σπίτι του στο Αχίλλειο μετά από νυχτερινή εργασία ως dj σε μπαρ στον Αλμυρό. Στο 277ο χιλιόμετρο ένα τελάρο που έφυγε από προπορευόμενο, από το αυτοκίνητο του 31χρονου, φορτηγό έμφορτο με είδη μαναβικής, προκάλεσε την αρχή της τραγωδίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος στην προσπάθειά του να αποφύγει το τελάρο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τα επόμενα δευτερόλεπτα να σταθούν μοιραία για τη ζωή του. Το Ι.Χ. του 31χρονου ανατράπηκε και συγκρούστηκε με το προπορευόμενο φορτηγό. Το σώμα του παλικαριού εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα. Αυτοκίνητο που ακολουθούσε πέρασε πάνω και τον εγκατέλειψε.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε