Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Βόλος: Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της – Η ιστορία ζωής και οι μαρτυρίες για το γάμο που έκανε

Βόλος: Βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της – Η ιστορία ζωής και οι μαρτυρίες για το γάμο που έκανε

Ο Βόλος παρακολουθεί συγκινημένος τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τον θάνατο της γυναίκας στη Νέα Ιωνία. Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και γείτονες…

Ανάστατος ο Βόλος από το τραγικό τέλος της 72χρονης στη Νέα Ιωνία. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο το βράδυ (13-08-2022) και η σορός της ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. Ηταν για μέρες νεκρή στο σπίτι, τουλάχιστον μία εβδομάδα με δέκα μέρες, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Η έντονη δυσοσμία, κίνησε υποψίες στους γείτονες πως κάτι κακό της είχε συμβεί. Το Σάββατο το βράδυ ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ Βόλου και η Αστυνομία και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ανοίξουν το σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά, όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη με σύρτη και αναγκάστηκαν να τη σπάσουν για να μπουν μέσα.

Η γυναίκα βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα όπου ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Η σορός της ήταν σε κατάσταση σήψης. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν την παρέλαβε τελικά και ειδοποιήθηκε γραφείο τελετών.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού όλα τα προσωπικά αντικείμενα της 72χρονης ήταν στη θέση τους και δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης των χώρων. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τη διαλεύκανση των αιτιών θανάτου, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη στο σπίτι, καθώς ο αδερφός της νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μετά από τροχαίο. Δυστυχώς στις δύσκολες ώρες ήταν μόνη και αβοήθητη.

Οικεία της πρόσωπα λένε πως ήταν δυναμική γυναίκα, δραστήρια. Εργαζόταν σε διάφορα εργοστάσια μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Στο παρελθόν είχε παντρευτεί, αλλά ο γάμος της ναυάγησε και δεν απέκτησε δική της οικογένεια. Φίλη της ανέφερε ακόμη πως ήταν δοτικός άνθρωπος, καθώς έδινε και την ψυχή της στους συνανθρώπους της. Περνούσε όμως δύσκολα από οικονομικής άποψης.

Η 72χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και γι’ αυτό κυκλοφορούσε με διπλή μάσκα, ενώ στο σπίτι της εντοπίστηκε συσκευή οξυγόνου. Η Αστυνομία εκτιμά πως είναι παθολογικά τα αίτια θανάτου της, όμως η ακριβής εικόνα θα υπάρχει μετά τη ιατροδικαστική εξέταση.

Η σορός της 72χρονης φυλάσσεται στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου μέχρι η οικογένειά της και το φιλικό της περιβάλλον να διεκπεραιώσουν τα διαδικαστικά καθώς ο αδερφός της θανούσας παραμένει νοσηλευόμενος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις