Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος: Χωρίς πιστοποίηση ο χειριστής του παιχνιδιού στο λούνα παρκ – Τελευταίο αντίο στην 14χρονη μαθήτρια!

λούνα παρκ

Άφαντος ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού που θεωρείται πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση.
Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ που επικοινώνησε μαζί του.
Στο πένθος ο Βόλος για την κηδεία της 14χρονης μαθήτριας που σκοτώθηκε στον Αλμυρό.
Η ιδιοκτήτρια έλυσε τη σιωπή της. “Είμαι μια μάνα που έχασε την 32χρονη κόρη της”.

Τα ίχνη του εξαφανισμένου χειριστή από το Μπαγκλαντές αναζητάει η αστυνομία, προκειμένου να συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια στο παζλ της τραγωδίας, που στοίχισε τη ζωή στην 14χρονη μαθήτρια.

Ο 32χρονος έχει χαθεί από προσώπου γης, αμέσως μετά το δυστύχημα. Έφυγε από το λούνα παρκ του Αλμυρού τρέχοντας, αφού κάποιοι τον πήραν στο κυνήγι για να τον πιάσουν.

«Δεν προβλέπεται να υπάρχει κάποια πιστοποίηση του χειριστή αυτού του μηχανήματος», είπε ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη έφηβη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «θα εμφανιστεί σήμερα ή αύριο» ο χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έχει εξαφανιστεί από την στιγμή της τραγωδίας.

Όπως σημείωσε, ο χειριστής έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών στο εν λόγω παιχνίδι, και δουλεύει τουλάχιστον 250 ημέρες τον χρόνο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη, χωρίς όρους, μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν διασκεδάσει στα παιχνίδια της, την τελευταία 50ετία που εκείνη ασχολείται με αυτήν την δραστηριότητα, στην οποία έχουν καταγραφεί η τραγωδία της Παρασκευής και ένα ατύχημα προ ετών στην Χαλκίδα.

Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι σύμφωνα με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλο για χρήση απο παιδιά.

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ: Οι εγκληματίες είναι έξω

Θεωρείται η βασίλισσα των λούνα παρκ. Είναι στο χώρο τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Σήμερα είναι 73 ετών. Παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που της καταλογίζουν ευθύνες για το θάνατο της 14χρονης στον Αλμυρό του Βόλου, μίλησε στο Star.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους.

Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ… Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Τελευταίο αντίο στην 14χρονη

Σε κλίμα οδύνης αναμένεται να γίνει σήμερα, Δευτέρα 02.09.2019, το απόγευμα η κηδεία της 14χρονης στον Αλμυρό η οποία έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι στο χώρο του λούνα παρκ στο παζάρι της περιοχής.

Σε λίγες ώρες αναμένεται να γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα σταλούν στους εμπειρογνόμωνες που εξετάζουν όλες τις πτυχές του δυστυχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις