Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ψησταριάς για τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Χαλκίδα: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ψησταριάς για τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Θρήνος στη Χαλκίδα για τον 46χρονο άνδρα που έπαθε θερμοπληξία και πέθανε καθώς φέρεται να εκτελούσε διανομές φαγητού μεσημεριανές ώρες.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στην οποία απασχολούνταν ο 46χρονος και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος ενώ σύμφωνα με την προανάκριση ο 46χρονος δούλευε στο εν λόγω κατάστημα πρωινές και μεσημεριανές ώρες την Πέμπτη 20 Ιουλίου χωρίς να έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία πιθανότατα συνέβαλαν στα συμπτώματα της θερμοπληξίας.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μπορεί να επέμβει η επιθεώρηση εργασίας γιατί ο 46χρονος δεν είχε σταθερή δουλειά.

Το χρονικό

Ο άνδρας, γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, ένιωσε πονοκέφαλο και ανέβασε υψηλή θερμοκρασία. Η κατάσταση χειροτέρευε και έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς ο άνδρας έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια και πέθανε. Πάντως οριστική απάντηση στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία νεκροτομή

Αναλυτική η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις