Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς μετά τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία

Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς μετά τον θάνατο 46χρονου από θερμοπληξία
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ψησταριάς στη Χαλκίδα που φέρεται να δούλευε ο 46χρονος – που πέθανε από θερμοπληξία – ως ντελιβεράς. Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του χθες Πέμπτη (20.7.2023) έχοντας εκτεθεί σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο.

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση θανάτου του 46χρονου στη Χαλκίδα από θερμοπληξία, καθώς συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ψησταριάς στην οποία φερόταν να δούλευε ο άτυχος άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε δουλειές διανομέα με το ποδήλατό του, με το οποίο κυκλοφορούσε χθες το μεσημέρι στην πόλη.

Ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. 

Συγγενείς του διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι δούλευε ως διανομέας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος έκανε μικροδουλειές για καταστηματάρχες της Χαλκίδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, τα οποία πιθανότατα συνέβαλαν στα συμπτώματα της θερμοπληξίας. 

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μπορεί να επέμβει η επιθεώρηση εργασίας γιατί ο 46χρονος δεν είχε σταθερή δουλειά.

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί.

Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το evima.gr, ο άτυχος 46χρονος έκανε βόλτες πολλή ώρα με ποδήλατο στο κέντρο της Χαλκίδας. Γυρνώντας όμως στο σπίτι του στην περιοχή Καράμπαμπα, είπε στη μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Αμέσως επικοινώνησαν με γιατρό, ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις