Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 31χρονος Μάρτιν που αγνοείται από το Σάββατο

Χαλκιδική: Αυτός είναι ο 31χρονος Μάρτιν που αγνοείται από το Σάββατο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν Γιοβανόφσκι από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι του Σαββάτου από το Ποσείδι της Χαλκιδίκης. Ο άτυχος άνδρας έπεσε για βουτιά στη θάλασσα μαζί με φίλους τους και έκτοτε αγνοείται.

Το βράδυ της Δευτέρας έφτασαν αεροπορικώς από την Αμερική στη Χαλκιδική η μητέρα του 31χρονου αγνοούμενου από τη Βόρεια Μακεδονία μαζί με άλλους συγγενείς.

Όλοι μαζί ξεκίνησαν να ψάχνουν για τον 31χρονο Μάρτιν. Η μητέρα του μίλησε στο newsit.gr την ώρα που αποχωρούσε από τη βάση της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ΟΦΚΑΘ στην Περαία. Με το βλέμμα γεμάτο αγωνία σημείωσε στο newsit.gr: «Ξεκίνησα από την Αμερική για να έρθω στην Ελλάδα για να προσπαθήσουμε να βρούμε το παιδί μου. Έχω τεράστια αγωνία και προσμονή. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοηθάνε. Και τις Αρχές αλλά και τους εθελοντές. Η ομάδα ΟΦΚΑΘ είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και τους ευχαριστώ για όσα κάνουν. Έχουμε πίστη».

Όπως αναφέρουν συγγενείς του στη Voria.gr, ο Μάρτιν είχε πάει στη Χαλκιδική με μία παρέα δέκα περίπου ατόμων για διακοπές και για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 30χρονου Ιβάν, ο οποίος ήταν αυτός που βούτηξε για να τον σώσει τη στιγμή που φώναζε για βοήθεια μαζί με τον άλλον φίλο τους, τον 25χρονο Βασίλ, όταν τα ρεύματα της θάλασσας τους παρέσυραν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις