Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: “Αν αποδειχθεί ότι τον σκότωσα ζητάω συγνώμη” – Εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του μοιραίου αυτοκινήτου [pics]

Χανιά: “Αν αποδειχθεί ότι τον σκότωσα ζητάω συγνώμη” – Εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του μοιραίου αυτοκινήτου [pics]

Νέα τροπή στις έρευνες για το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά. Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου εμφανίστηκε και έλυσε τη σιωπή της…

Παρουσιάστηκε στις αστυνομικές αρχές με τον δικηγόρο της Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα, με θύμα έναν 57χρονο Χανιώτη ποδηλάτη.

Η οδηγός του αυτοκινήτου υποστήριξε στους αστυνομικούς, πως δεν αντιλήφθηκε να έχει εμπλακεί σε συγκεκριμένο περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 57χρονου και στην συνέχεια την εγκατάλειψη του αιμόφυρτου στην άσφαλτο. Ανέφερε πάντως στους αστυνομικούς πως αν τελικά συνέβη κάτι τέτοιο, η ίδια δεν το κατάλαβε και ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Πλέoν αναμένεται πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στην όλη υπόθεση.

Aξιοποιώντας μαρτυρίες και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην γύρω περιοχή, η Αστυνομία έφτασε τελικά στην ταυτοποίηση του οχήματος που ευθύνεται για την μοιραία παράσυρση. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews πρόκειται για ένα renault megane, το οποίο βρίσκεται πλέον έξω από το αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Το αυτοκίνητο στο αστυνομικό μέγαρο

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις