Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χανιά: Η αλλαγή ώρας έγινε νωρίτερα – Το απίστευτο βίντεο που ανέβασαν έφηβοι με ρίσκο της ζωής τους – video

Χανιά: Η αλλαγή ώρας έγινε νωρίτερα – Το απίστευτο βίντεο που ανέβασαν έφηβοι με ρίσκο της ζωής τους – video

Αποφάσισαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους, για να γίνουν θέμα συζήτησης στα social media. Το βίντεο που ανέβασαν έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης…

Σε κάποιους η σκέψη να βρεθούν στην κορυφή του ρολογιού στον Δημοτικό Κήπο στα Χανιά προκαλεί ζάλη. Σε άλλους όπως φαίνεται… ενθουσιασμό.

Μια παρέα εφήβων μάλλον δεν είχε τι να κάνει και προτίμησε το δεύτερο. Τα παιδιά λίγες μέρες πριν ανέβηκαν όλη την σκαλωσιά μέχρι πάνω στο ρολόι και άλλαξαν την ώρα.

Οι ίδιοι μάλιστα ανέβασαν περήφανοι το «κατόρθωμά» τους στα κοινωνικά δίκτυα, περιμένοντας προφανώς να λάβουν θαυμασμό, αγνοώντας όμως τον τεράστιο κίνδυνο, αφού σε τέτοιο ύψος και περπατώντας πάνω σε σκαλωσιές μέσα στη νύχτα ρισκάρεις ακόμα και την ζωή σου ανεβαίνοντας χωρίς μέτρα προστασίας.

Ανάλογο εγχείρημα πραγματοποιήθηκε και τη νύχτα του Σαββάτου, όταν άγνωστοι ανάρτησαν πανό ενάντια στον φασισμό και τις παρελάσεις, ενώ άλλοι έφηβοι το έχουν επαναλάβει ξανά, μέρα-μεσημέρι.

Οι αρμόδιοι θα πρέπει, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, να βρουν μια λύση, πριν γίνει το ρολόι το νέο… hot σημείο της πόλης και ανεβαίνουν από ριψοκίνδυνοι έφηβοι μέχρι ρομαντικά ζευγαράκια για να δουν τη θέα, αφού ο κίνδυνος καραδοκεί.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις