Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Το Live News στο ξενοδοχείο που «έσβησε» ο 9χρονος

Ζάκυνθος: Το Live News στο ξενοδοχείο που «έσβησε» ο 9χρονος

Σοκαρισμένη παραμένει η Ζάκυνθος από τον τραγικό θάνατο του 9χρονου. Ο μικρός χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα από το κλιματιστικό μηχάνημα ξενοδοχείου του νησιού όπου διέμενε.

Το άτυχο παιδί έπαιζε «κρυφτό» με την παρέα του στη Ζάκυνθο, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού, όπου έπαθε ηλεκτροπληξία και έχασε τη ζωή του.

Η εκπομπή Live News του MEGA βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 9χρονος. Στην αυλή, λίγα λουλούδια θυμίζουν το τραγικό γεγονός.

Τα καλώδια ήταν συνδεδεμένα με aircondition ξενοδοχειακής μονάδας. Το παιδάκι προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από το aircondition. Όταν ακούμπησε ένα από τα καλώδια, δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Click4more: Ζάκυνθος: Την Τρίτη η κηδεία του 9χρονου που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Οικογενειακός φίλος είδε όσα συνέβησαν, άκουσε τις φωνές των άλλων παιδιών.

Ζάκυνθος: «Πήρα αγκαλιά το παιδί, ήταν νεκρό…» 

«Με φώναξε η γυναίκα μου. Πήγα τρέχοντας, κούνησα το παιδί, του φώναξα, τίποτα… το πήρα αγκαλιά ήταν νεκρό. Πήγα στον πατέρα του. Ήταν κομμένο καλώδιο στη βάση του aircondition. Είναι τρία χοντρά καλώδια. Έδινε ρεύμα σε όλη τη βάση του aircondition. Είναι στην αυλή μου. Δύο χρόνια που είμαι εδώ έτσι είναι», λέει ο κ. Ηλίας στο Live News:

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις