Χωρίς κατηγορία

NATO: Το κόμμα της Αριστεράς στη Γερμανία θέλει να το… καταργήσει!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα για τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία και τον πολιτικό ανταγωνισμό να κορυφώνεται, τα κόμματα σταδιακά παρουσιάζουν τις προγραμματικές δηλώσεις τους αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει σε περίπτωση που αποκτήσουν ισχυρή κοινοβουλευτική ή ακόμα και κυβερνητική παρουσία, με το NATO να «μπαίνει» στον πολιτικό διάλογο. 

Με τους «Πράσινους» να διατηρούν μια σχετική δυναμική και την Χριστιανική Ένωση να βρίσκεται «πίσω», αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως σε περίπτωση συγκυβέρνησης δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει το «Die Linke» η Αριστερά της Γερμανίας, η οποία ωστόσο έχει βάλει ανοιχτά το NATO στο στόχαστρο.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για τον θάνατο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη: «Ιστορική προσωπικότητα με πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποχαιρέτησε τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για μια μακρά πολιτική διαδρομή που σφράγισε τη μεταπολιτευτική Ελλάδα
Κωνσταντινος Τασούλας