Χωρίς κατηγορία

S-400: Τα «Ανατολίτικα παζάρια» της Τουρκίας και η «ντρίπλα» Τσαβούσογλου από το ελληνικό έδαφος

Η Τουρκία πρόκειται να στείλει πίσω στη Ρωσία τους στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες που βοηθούν στη λειτουργία των S-400, σε μια χειρονομία καλής θέλησης προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες αντιτίθενται σθεναρά στην αγορά του αντιαεροπορικού συστήματος.

Η σχετική ανακοίνωση ήρθε από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Σε απάντηση ερώτησης που τέθηκε από την κρατική τηλεόραση TRT, ο Τσαβούσογλου είπε ότι οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες δεν θα παραμείνουν στην Τουρκία και ότι το S-400 θα είναι υπό πλήρη τουρκικό έλεγχο.

Δείτε τις λεπτομέρειες στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άνδρες της ασφάλειας του Ζελένσκι σχεδίαζαν να τον δολοφονήσουν στο γραφείο του το 2024 – Τι αποκάλυψε ο επικεφαλής της SBU
«Το σχέδιο ήταν να εξοντωθεί ο Πρόεδρος Ζελένσκι στο αεροδρόμιο Ρζεσζόφ. Εξετάστηκαν αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός FPV drone και ενός ελεύθερου σκοπευτή», αποκάλυψε ο Βασίλ Μαλιούκ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι