Χωρίς κατηγορία

Yeni Safak: Θα παραταθεί η Navtex για το Oruc Reis – Επέκταση ερευνών σε Ρόδο και Κρήτη

Το Oruc Reis θα παραμείνει στην Ανατολική Μεσόγειο, η εν ισχύ Navtex -που λήγει στις 22 Οκτωβρίου- θα παραταθεί και οι έρευνες θα επεκταθούν νότια του Καστελόριζου, ανατολικά της Κρήτης και ανατολικά της Ρόδου.

Αυτό αναφέρει σήμερα η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Yeni Safak υπό τον τίτλο «Το Oruc Reis παραμένει».

Η Yeni Safak σημειώνει ότι οι εργασίες αναμένεται να συνεχιστούν νότια του Καστελόριζου, ανατολικά της Κρήτης και ανατολικά της Ρόδου.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας, που συχνά γίνεται προπομπός αποφάσεων του Ερντογάν, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο οι έρευνες να επεκταθούν στην οριοθετημένη από την συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου περιοχή.

Δείτε λεπτομέρειες και χάρτες για το πού βρίσκεται το Oruc Reis στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας