Χωρίς κατηγορία

Zhuhai Airshow: Η «αφρόκρεμα» της κινεζικής αμυντικής βιομηχανίας – Drones, μαχητικά, πύραυλοι

Η Διεθνής Αεροπορική Έκθεση Zhuhai Airshow επέστρεψε φέτος, μετά την περσινή «απουσία» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχοντας δώσει έμφαση κυρίως στις κινεζικές αμυντικές βιομηχανίας και στα επιτεύγματά της, όπως οπλικά συστήματα, drones, μαχητικά αεροσκάφη και πυραυλικά συστήματα αεροπορικής άμυνας για να αναδείξει την τεχνολογική πρόοδο και ανάπτυξή της στη διεθνή αγορά. 

Το stealth μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς J-20 εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τα πλήθη που είχαν συγκεντρωθεί για να το δουν από κοντά, με τη διαφορά ότι πλέον ο «αντίζηλος» του F-35 χρησιμοποιεί πλέον κινεζικής και όχι ρωσικής κατασκευής κινητήρες. Εντύπωση έκαναν επίσης τα νέα προηγμένα drones τύπου CH-6 και WZ-7, καθώς επίσης και το μαχητικό αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου τύπου J-16D.

Δείτε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Κύπρο: Η στιγμή που ο υπουργός Άμυνας «τραντάχτηκε» από τη δόνηση των 5,3 Ρίχτερ – «Κουνάει ακόμη»
Εντύπωση προκαλεί η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός, την ώρα που μιλάει on air του Cyprus Times ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, στον Μανώλη Καλαντζή, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την δόνηση
Ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Βασίλης Πάλμας