Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Σάκοτα: “Όπως το ’68! Να πάρουμε το ευρωπαϊκό στην Αθήνα”

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinisi

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στο Final4 του Basketball Champions League μετά το 83-83 κόντρα στη Στρασμπούρ και ο προπονητής του Δικεφάλου, Ντράγκαν Σάκοτα συνέδεσε την πρόκριση με το “μύθο” του 1968. “Να πάρουμε ένα ακόμα ένα ευρωπαϊκό”, συμπλήρωσε.

Η πρόκριση των “κιτρινόμαυρων”στο Final4 του Basketball Champions League, έχει φέρει στην μπασκετική ΑΕΚ, θύμισες από το πρώτο ευρωπαϊκό της ομάδας το 1968 και ο Ντράγκαν Σάκοτα, έκανε λόγο για ξεχωριστή μέρα, εξαιτίας και της επετείου των 50 χρόνων από εκείνη την “κούπα”.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τις μεγάλες προσδοκίες των οπαδών του Δικεφάλου, κάνοντας όνειρα μαζί τους, για ένα νέο ευρωπαϊκό τίτλο στην Αθήνα, όπου και είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί η τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

“Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Παίξαμε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που μας κέρδισε δύο φορές στους ομίλους. Είναι ξεχωριστή μέρα για εμάς επειδή είναι η επέτειος των 50 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων μπροστά σε 80.000 φιλάθλους. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε ευτυχισμένους τους φίλους μας επειδή περίμεναν να κερδίσουμε και να φέρουμε το Final Four στην Αθήνα”!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε επίσης τα εξής: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν κοντά στο σκορ όλη την ώρα. Στην τρίτη περίοδο η Στρασμπούρ έφτασε κοντά στο να καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα και είχαμε πρόβλημα. Παίξαμε όμως μερικές μεγάλες άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ. Πιστεύω ότι αξίζουμε να πάμε στο Final Four και αυτή είναι πιθανότατα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ΑΕΚ επειδή θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ακόμα ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο”.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις