Χωρίς κατηγορία

«Αιχμές» Ερντογάν κατά ΗΠΑ: Θα αποχωρήσουμε από τη Λιβύη αν το κάνουν άλλες χώρες πρώτα

«Απάντησε» ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις δηλώσεις του Αμερικανού πρεσβευτή στον ΟΗΕ, που είχε ζητήσει την αποχώρηση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων από τη Λιβύη, σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων στη χώρα.

Η Τουρκία θα συζητήσει την αποχώρηση στρατιωτικών της δυνάμεων από την Λιβύη αν άλλες ξένες στρατιωτικές δυνάμεις αποχωρήσουν πρώτα, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν, μιλώντας σε μια εκδήλωση στην Άγκυρα, αφήνοντας “αιχμές” για τη στάση των ΗΠΑ στη Λιβύη.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας των εργαστηριακών γιατρών στο κέντρο της Αθήνας – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία