Χωρίς κατηγορία

Απίστευτη πρωτοτυπία των Ρώσων: Ανέπτυξαν υποβρύχιο… παράκτιο περιπολικό πλοίο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ιδιαίτερη πρωτοτυπία πέτυχαν οι Ρώσοι, καθώς αναπτύχθηκε το πρώτο παράκτιο περιπολικό πλοίο με την ονομασία «Strazh», το οποίο έχει την δυνατότητα να επιχειρεί και ως υποβρύχιο, καθώς μπορεί να καταδύεται, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πλεονεκτήματα μιας μονάδας επιφανείας αλλά και ενός υποβρυχίου. 

Η κατασκευάστρια εταιρεία Rubin Central Design Bureau σε δελτίο Τύπου αναφέρει ότι το πλοίο πήρε το όνομα  «Strazh» που σημαίνει «προστάτης» , ωστόσο η εκδοχή του που θα προοριστεί για εξαγωγές στη διεθνή αγορά, θα ονομάζεται «BOSS» το οποίο θα προκύπτει από το «Border and Offshore Submersible Sentry».

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς