Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-2: Ο Νέλσον σκόραρε στις καθυστερήσεις και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 3-2: Ο Νέλσον σκόραρε στις καθυστερήσεις και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή
Reuters

Για μια ακόμα φορά την τελευταία περίοδο, η Άρσεναλ έφτασε μια… ανάσα από μια βαθμολογική απώλεια (βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο “Έμιρεϊτς”), αλλά -και πάλι στο φινάλε- κατάφερε να “λυτρωθεί” και να επικρατήσει της Μπόρνμουθ με 3-2. Ο Νέλσον το “χρυσό” γκολ.

Η Άρσεναλ κάνει απίστευτα πράγματα, τη φετινή σεζόν, στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον τίτλο στην Premier League. Οι “κανονιέρηδες” βρέθηκαν να χάνουν εντός έδρας με 2-0 από την Μπόρνμουθ με 2-0, αλλά έφτασαν στην τεράστια ανατροπή (3-2) με γκολ στο 98′.

Το τέρμα του Νέλσον πριν τη λήξη του αγώνα διατήρησε την Άρσεναλ στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 21 και την προτελευταία θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα παλέψουν για να μην υποβιβαστούν.

Ο Μπίλινγκ μόλις στα 9” άνοιξε το σκορ για την Μπόρνμουθ, ενώ το τέρμα του Σενέσι στο 51′ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους φιλοξενούμςνους. Η Άρσεναλ όμως κατάφερε να αντιδράσει και να φτάσει στη νίκη. Στο 62′ ο Πάρτεϊ μείωσε σε 2-1, ενώ ο Γουάιτ έκανε το 2-2 στο 70′. Μετά από… ένα κάρο χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια, η «χρυσή» αλλαγή Νέλσον, στο 90+8′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 2-0

(15′ Φόντεν, 66′ Μπερνάρντο Σίλβα)

Άρσεναλ-Μπόρνμουθ 3-2

Άστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας 1-0

Γουλβς-Τότεναμ 1-0

Μπράιτον-Γουέστ Χαμ 4-0

Τσέλσι-Λιντς 1-0

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις