Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρσεναλ: “Τεσσάρα” μέσα σε αποθέωση για Βενγκέρ!

Άρσεναλ
ΦΩΤΟ reuters

Μέσα σε πανηγυρικό “κλίμα” για τον Αρσέν Βενγκέρ, που ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρώσει τη θητεία του στην Άρσεναλ μετά από 22 ολόκληρα χρόνια, οι “κανονιέρηδες” επικράτησαν με 4-1 της Γουέστ Χαμ. “Είσαι ένας θρύλος” φώναζαν για τον Αλσατό τεχνικό, οι οπαδοί στις κερκίδες.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι στο Έμιρεϊτς, όπου η Άρσεναλ νίκησε με 4-1 την Γουέστ Χαμ για την 35η αγωνιστική της Premier League της Αγγλίας. Κι αυτό γιατί στις κερκίδες στήθηκε γιορτή για την αποθέωση του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο των “gunners” μετά από 22 ολόκληρα χρόνια και οι οπαδοί της ομάδας είχαν την πρώτη ευκαιρία για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους στον σπουδαίο κόουτς, που τους χάρισε μεταξύ άλλων και ένα αήττητο πρωτάθλημα στην Αγγλία.

“Ευχαριστούμε Βενγκέρ. Είμαστε πολύ μικροί για να θυμόμαστε, αλλά ο μπαμπάς μας έχει πει όλα όσα έχεις κάνει για εμάς. Είσαι ένας θρύλος”, έγραφε ένα από τα πανό στο γήπεδο, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε στο Βόρειο Λονδίνο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι δείχνει το τελικό σκορ, αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει της Γουέστ Χαμ με 4-1 χάρη σε γκολ των Μονρεάλ, Ράμσεϊ και δύο του Λακαζέτ.

Οι συνθέσεις

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπελερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τζάκα, Ελνενί (45′ Μέιτλαντ-Νάιλς), Ράμσεϊ, Ιγουόμπι (70′ Ομπαμεγιάνγκ), Γουέλμπεκ (88′ Τσάλμερς), Λακαζέτ.

Γουέστ Χαμ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Ράις, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μαζουακού (86′ Άντι Κάρολ), Κουγιατέ, Νομπλ, Εντιμίλσον Φερνάντες (60′ Λανσίνι), Ζοάο Μάριο (60′ Χαβιέρ Ερνάντες), Αρναούτοβιτς.

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις