Χωρίς κατηγορία

Αζερμπαϊτζάν: Η Τουρκία αντέγραψε μια σελίδα από το ρωσικό εγχειρίδιο των ξένων παρεμβάσεων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η παρουσία τουρκικών F-16 στο Αζερμπαϊτζάν θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο η Μόσχα άλλαξε τα δεδομένα στη Λιβύη. 

Δορυφορικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις 3 Οκτωβρίου από την Planet Labs, μια εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ, έδειξαν μαχητικά αεροσκάφη F-16 σταθμευμένα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ganja στο Αζερμπαϊτζάν, μια εβδομάδα μετά την έναρξη του τελευταίου γύρου συγκρούσεων μεταξύ των αζερικών δυνάμεων και των αρμενικών αυτονομιστών.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς