Συμβαίνει τώρα:
Χωρίς κατηγορία

Δεν υποχωρεί η Τουρκία: “Ζωτικής σημασίας η προάσπιση των δικαιωμάτων μας στην αν. Μεσόγειο”

Η χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας εκτός από την παράδοση των ρωσικών πυραύλων S-400 και την εναλλακτική «λύση» για τα F-35, είχε στο επίκεντρο και τις τελευταίες εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προεδρεύει του Συμβουλίου, η συνεδρίαση του οποίου κράτησε για περισσότερες από έξι ώρες, λόγω και των κρίσιμων “ανοικτών μετώπων” της Τουρκίας, η Άγκυρα έστειλε “μήνυμα” πως η ανατολική Μεσόγειος είναι ζωτικής σημασίας και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την στάση που έχει στην περιοχή.

Διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς
Ο Αύγουστος Κορτώ για τη διπολική διαταραχή: Εύχομαι η χώρα να μορφώσει τους ανθρώπους ώστε να μη νομίζουν ότι είμαστε τρελοί
«Από τότε που διαγνώστηκα, μελετώ τη διπολική διαταραχή με τρομερό ενδιαφέρον - είναι κομμάτι του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός συγγραφέας
Αύγουστος Κορτώ
Συγχαρητήρια από τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τσαούλα στην χάλκινη εθνική ομάδα πόλο - «Χάρισαν χαρά και περηφάνεια σε όλους»
«Οι διεθνείς μας, με το ασίγαστο πνεύμα αγωνιστικότητας που τους διακρίνει, κατέκτησαν το μοναδικό μετάλλιο σε κορυφαία διοργάνωση που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του ελληνικού πόλο»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Νικήτας Κακλαμάνης