Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Έκρηξη» Γκατούζο: «Μαλ@@@@, είμαι διατεθειμένος να σας βρω στα σπίτια σας»

«Έκρηξη» Γκατούζο: «Μαλ@@@@, είμαι διατεθειμένος να σας βρω στα σπίτια σας»
Reuters

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρέθηκε στο «στόχαστρο» δημοσιογράφων –και όχι μόνο- μετά τον αποκλεισμό της Νάπολι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η νίκη επί της Γιουβέντους όμως έδωσε το «πάτημα» στον Ιταλό τεχνικό να… ξεσπάσει και να μας θυμίσει τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά τη θητεία του στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο δεν κρατήθηκε και τα έβαλε με κάποιους δημοσιογράφους, λόγω της σκληρής κριτικής που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Νάπολι – Γιουβέντους: «Ερωτευμένη» νίκη, τεράστια ευκαιρία ο Κριστιάνο Ρονάλντο (video)

«Νομίζουν ότι είμαι μέτριος για να προπονώ τη Νάπολι; Μαλ@@@@. Είμαι μεγάλος και εμβολιασμένος, μπορώ να το αντέξω. Αλλά είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα όταν ακούω τόσα ψέματα, ακόμη και να πάω να τους βρω κάτω από τα σπίτια τους, έναν προς έναν. Ο προπονητής πρέπει να κρίνεται και μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό που κάνω. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι προσωπικές επιθέσεις. Αυτές δεν τις επιτρέπω σε κανέναν».

Σχετικά με  το νέο του λουκ, με μουστάκι, ο Γκατούζο αποκρίθηκε: «Θέλετε να ξέρετε τι έγινε; Θα σας κάνω να γελάσετε. Δεν ήθελα να επισκεφτώ τον κουρέα μου, μιλάει πολύ, έτσι δανείστηκα ένα ξυράφι από τον Βαλέριο Φιόρι (σ.σ. προπονητής τερματοφυλάκων). Νομίζω το πήρε το 2003, γιατί μόλις το πήγα στο μούσι, μου άφησε μία τεράστια τρύπα»

Χωρίς κατηγορία Τελευταίες ειδήσεις